Fantasztikus hangulat, dupla teltház a hétvégén Szegeden és Algyőn!

Fantasztikus hangulat, dupla teltház a hétvégén Szegeden és Algyőn!

A hétvégén dupla sportos programmal vártunk mindenkit, immáron nem csak a pénteki Jégdisco (Szeged) eseményére, hanem megnyitottuk az első szezonunkat Algyőn a vadonatúj műjégpályán!
Öröm volt látni végre ilyen sok lelkes fiatalt és felnőttet (szülőket), akik kilátogattak valamelyik létesítménybe és élvezték a jégen a "JD" hangulatos sportos, szórakoztató eseményét!

Az algyői műjégpályát most külön kiemeljük, hiszen egy új "gyermekünkről" van szó, hiszen lehetőséget kaptunk az ottani Önkormányzattól, hogy a szegedi rendezvényeink mellett, Algyőn is biztosítsuk a zenés, jeges estéket minden korosztály számára. Szerencsére nagyon sok algyői, hódmezővásárhelyi, szegedi és környékbeli lakos kilátogatott hozzánk és minden bizonnyal jól is érezte magát!

Köszönjük a bizalmat, reméljük, hogy a jövőben is ilyen sok sportos fiatallal és felnőttel lesz lehetőségünk találkozni valamelyik jégpályán!

Legközelebb Algyőn Október 30-án szombaton egy ördögien jó hangulatú Halloween jeges estén találkozunk, de előtte Október 22-én pénteken Szegeden nyitjuk meg az őszi szünetet!

Sportbaráti üdvözlettel,
a Jégdisco csapata.

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: +36 30 727 6977
Szegeden: Minden héten pénteken 20:00-22:00
Algyőn: Minden páros héten szombaton 18:00-20:00

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya