Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor kezdődik és fejeződik be a Jégdisco?

A Jégdisco Szeged szezonálisan minden év Október hónapjától, pénteken esténként van nyitva Szegeden. A kapunyitás 19:30 órakor törénik, a pályáralépés időpontja 20:00 óra. Minden vendégünknek a jégpálya területét 22:00 órakor, a rendezvény területét legkésőbb 22:30 órakor kell elhagyniuk. Algyőn alkalmanként szombaton 19:00-21:00 között. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mennyibe kerül a jegy? Mit jelentenek a kedvezményre feljogosító kártyák?

Az aktuális belépőjegyekről az “Árak” menüpont alatt tudsz információt szerezni. A kedvezményes jegyek kizárólag személyi-, vagy diákigazolvánnyal együtt érvényesíthetőek.

Mettől - meddig érvényesek a belépőjegyek / kártyák?

Az egyszeri belépők és a szezonbérlet csak a Jégdisco által szervezett rendezvény napján érvényes 19:30 - 22:00 óráig. Az ingyenbelépő (VIP) a szezon összes rendezvényén kizárólag csak 1 alkalommal használható fel.

Hol tudok belépőt venni? A helyszínen fizethetek SZÉP kártyával, vagy utalvánnyal?

Belépőt és bérletet kizárólag a rendezvény ideje alatt a kijelölt jegypénztárban van lehetőség megváltani. Csak készpénzt tudunk elfogadni! Bankkártyás és egyéb más fizetési eszközt (utalványok, SZÉP Kártya stb.) nem áll módunkban elfogadni.

Hányféle bérlet kapható? Megéri ez nekem? Milyen előnyökkel jár?

Kétféle szezonbérlet vásárolható. Ezek közül a kedvezményes és felnőtt bérlet megváltására van lehetőség. Mindkettő bérlettípus személyhez (névhez) kötött. A kedvezményes- és felnőtt szezonbérlettel az összes általunk rendezett rendezvényünk ingyenes, soronkívüli bejutásra jogosít fel. A bérletek árát úgy kalkuláltuk ki, hogy az mindenki számára elérhető legyen és extra szolgáltatást is nyújtson, ha valaki ezzel élni szeretne. A szezonbérlet korlátlan belépésre jogosít fel kizárólag a Jégdisco Szeged megjelölt rendezvényeire. A kártya tulajdonosa személyi igazolványával együtt érvényesítheti a pénztárnál való belépését. Aktuális szezonbérletárak az "ÁRAK" menüpont alatt található.

Visszaválthatom a már megvásárolt belépőjegyemet, vagy bérletemet?

A megvásárolt belépőjegyeket, vagy szezonbérleteket nem áll módunkban visszaváltani.

Mit csináljak, hogy ha elveszítettem szezonbérletemet?

A szezonbérlet pótálásra nincs lehetőségünk. Érdemes rá nagyon odafigyelni!

Kísérőknek, szülőknek és gyerekeknek is kell jegyet váltani?

Mivel kiemelt rendezvényről van szó, így mindenkinek kötelező váltatni belépőjegyet váltani. Az ingyenbelépők (VIP) készpénzre nem válthatóak! Ha kísérő vagy és nem szeretnél korcsolyázni, csak nézőként, esetleg “ismerkedni” szeretnél a légkörrel, akkor kérd a jegypénztárnál a “Kísérőjegyet” és megkülönböztető karszalagot kapsz, amivel részt vehetsz a jégpálya területén. Szülők számára külön kedvezményes belépőt tudunk biztosítani, amely tartalmaz 2 szülő + 2 gyermek belépőt, ennek ára összesen 3.000 Ft.

Milyen korosztály szórakozhat a Jégdisco-ban? Nem vagyok túl fiatal, vagy idős?

Az elmúlt szezon tapasztalatai szerint a közönségünk nagy része a fiatalabbik korcsoportot képviseltette, de sok egyetemista és felnőtt vendégünk is volt szinte minden alkalommal, aki kedvére szórakozhatott a Jégdisco által nyújott élmények során. Hozzávetőlegesen korcsoportok szerint (%-ban számítva): 6-12 évesek: 5% (Kisgyeremekek szülőkkel) 13-19 évesek: 55% (Diákok) 19-26 évesek: 25% (Egyetemisták) 27+ évesek: 15% (Felnőttek, szülők)

Hol találom az elsősegélynyújtó helyet?

A biztonságos és felhőtlen szórakozás közben mindig érdemes odafigyelni egymás testi épségére, ezért nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy az önhibákból származó esetleges balesetekért felelősséget nem tudunk vállalni! Ha bekövetkezett a baj, akkor keressétek bizalommal a bejáratnál levő elsősegélynyújtóhelyet (orvost), vagy szervezőket, akik segítenek majd neked / nektek. Kérünk benneteket, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra. Részletes leírás a “Házirend” szabályzatában.

Kihez fordulhatok, ha esetlegesen valamilyen segítégségre lenne szükségem?

A vendégeink kiszolgálása és felhőtlen élménye az elsődleges szempont számunkra, ezért minden szabályt betartva vagyunk jelen a rendezvényen, de ha esetleg bármilyen panasszal, vagy segítséggel élnél, akkor kérünk fordulj bizalommal rendezőinkhez!

Elvesztettem, vagy találtam valamit. Mit csináljak ilyenkor?

Ha véletlenül elvesztetted személyes tárgyadat, akkor kérünk, hogy érdeklődj a bejáratnál levő jegypénztárban, és ha találtál valamit akkor azt is oda add le. Az elhagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk! A talált tárgyakat a megtalálástól számítva 2 hónapig tudjuk megőrizni.

Hova rakhatom a kabátomat, táskámat, cipőmet? Van értékmegőrző?

A jégpálya területén elhelyezheted a kijelölt ruhatárban a kabátodat, táskádat, vagy cipődet. Ha a cipődet is beszeretnéd tenni, akkor kérünk Téged, hogy hozz magaddal egy nejlonzacskót - mivel csakis kizárólag abban tudod berakni a megőrzőbe. A megőrzőben elhelyezett ruhaneműkért és akár a benne levő értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Vihetek magammal ételt és italt? A helyszínen üzemel büfé? Mit nem vihetek be?

A jégpálya belső területére TILOS bármilyen ételt, vagy italt bevinni - azokat csak a bejáratnál, büfénél, vagy az öltözőben fogyaszthatóak el. A helyszínen büfé üzemel, ahol széles kínálattal állunk rendelkezésetekre. A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. Rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni.

Nem tudok korcsolyázni, de szeretnék részt venni a rendezvényen. Mi a teendő?

Ha még nem próbáltad volna a jégkori adta csodálatos lehetőséget, akkor itt az ideje! Próbáld ki, még ha elsőre nem is lesz egyszerű, de utána biztosan Te is élvezni fogod a korizást! Bérelj a helyszínen levő kölcsönzőben számodra megfelelő méretben egy jégkorit és irány a többiekkel a pálya! Ha mégis úgy döntenél, hogy Te csak nézőként vennél részt aznap este, akkor lehetőséget van kísérőjegyet váltani a helyszínen. Az aktuális ártáblázat az “Árak” menüpontban található.

Milyen ruhában legyek? Hideg van a jégpályán? Mit érdemes vinni magammal?

Mivel egy jeges sportról van szó, így értelemszerűen szükséged lesz réteges öltözködésre, hiszen a jégpálya belső területén a hőmérséklet jóval 13 Celsius-fok alatt van. Ajánlatos és célszerű a meleg öltözet és a kesztyű használata kiemelten fontos / kötelező! Ha mégis kimelegednél, akkor az öltözőben letudod tenni a felesleges ruháidat.

Teljes sötétség és diszkózene? Élvezni fogom?

Igeeeeeen! A Jégdisco varázsa abban rejlik a többi alkalomhoz képest, hogy a nagy reflektorfények helyett, sötétben, diszkófények és LED lámpák között korizhatsz több száz fiatallal együtt, akiknek az arcáról szinte lehetetlen “letörölni” a mosolyt az este folyamán. A zenét pedig mindig az aktuális lemezlovas biztosítja, hogy a megfelelő hangzás mellett, a legnagyobb slágerekre tudj szórakozni. Ha pedig van kimondottan kedvenc zenéd, akkor élőben a pultnál kérheted is kedvencedet!

Csoportosan mennénk. Erre van esetlegesen valamilyen kedvezmény?

Külön öröm számunkra, hogy a múlt szezonban többször is voltak új- és visszatérő vendégeink vidékről is, akik csoportosan érkeztek hozzánk. A csoportos kedvezmény kizárólag +20 fő felett vehető igénybe. Kérjük az oktatókat, tanárokat, vagy kísérőket, hogy érkezésüket a legkésőbb a rendezvény napján telefonon, vagy e-mailen bejelenteni a zavartalan bejutás érdekében. A kedvezményes árakról a főoldalon levő “Árak” menüpont alatt lehet informálódni. A csoportot szállító atuóbusznak parkolási lehetősége előre egyeztett időben a Műjégpálya közvetlen közelében biztosított. Bejelentkezés a hello@jegdiscoszeged.hu e-mail címen lehetséges.

A szülők biztonságban tudhatják a kiskorú gyermekük sportos szórkozását?

A rendezvényünk elsődleges szempontja, hogy a vendégeink biztonságos szórakoztatása felhőtlen legyen. A fiatalkorú vendégeinkre különös figyelmmel vagyunk, hogy a szülők teljes biztonságban tudhassák gyermeküket. A helyszínen biztonsági szolgálat, orvosi felügyelet és tapasztalt szervezők állnak a zavartalan és biztonságos szórakozásért. A büfében 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. Az ittas személyeket a műjégpálya területéről haladéktalanul távozásra szólítjuk fel.

Készült rólam partifotó és partivideó! Ezeket hol és mikor tekinthetem meg?

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a programokról csak a rendezők írásos belegyezésével lehet készíteni. A partifotók a rendezvénytől számított 1-2 napon belül keresd a weboldalunkon, vagy hivatalos Facebook rajongói oldalunkon. A partivideókat a Youtube csatornánkon tekintheted meg.

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: Szezonnyitó 2023. október 13-án (19:30-tól)
Műjégpálya Algyő: várható nyitás 2023. november hónapban

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya