Elérkezett a várva-várt esemény! Péntek este először a jégpályán - a Stolen Beat!

Elérkezett a várva-várt esemény! Péntek este először a jégpályán - a Stolen Beat!

 

Kedves Vendégeink! Számunkra nagyon fontosak vagytok és talán még fontosabb az, hogy rendezvényeink alkalmával a lehető legjobban érezzétek magatokat az általunk biztosított kulturált szórakozási- és sportolási lehetőségek által! Több nagy rendezvény lebonyolításán vagyunk túl az elmúlt 12 évünk során, de a mostani biztosan beíródik a “történelmünkbe”, ugyanis az első teltházas rendezvényünk lesz a Szeged Városi Műjégpályán! Ekkora érdeklődéssel talán sose voltatok a szezon nyitókon- és zárókon kívül. Csapatunk felkészült és a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precízitással végzi minden egyes alkalommal a feladatát, amely most sem lesz másképp! Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a következő sorokat és ügyeljetek a szabályok betartására, hogy mindenki valóban jól érezhesse magát!

Facebook esemény itt: https://www.facebook.com/events/2084661008259577/

JEGYEK A HELYSZÍNEN KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓAK 3.000 Ft / db ÁRON!

A beléptetés 2 kapun fog történni. - 18:45 órától | Belépés VIP jegyekkel rendelkezőknek a Szabadkai út felől, a főbejáraton. - 19:00 órától | Belépés 'Kedvezményes' és 'Normál' jeggyel rendelkezőnek a PICK-el szembeni bejáraton. - 20:00 - 22:15 óráig | Jégkorcsolyázási lehetőség - 21:00 - 21:30 óráig | Színpadon a Stolen Beat - 21:40 - 22:30 óráig | Fotózkodási lehetőség a fellépőkkel - 23:15 órakor | Kapuzárás (ekkora mindenkinek el kell hagynia a létesítményt) Helyszín: Szeged, Szabadkai út (Szeged Városi Műjégpálya) Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: “4-es” jelzésű villamos. Menetrend infó: http://szkt.hu/route/4-es-villamos

 

KARSZALAG / ELŐVÉTELES ÉS HELYSZÍNI JEGY

Az elővételes jegyek teljesen elfogytak, viszont a helyszínen 20 db ‘Normál’ és 5 db ‘VIP’ jegy még megvásárolható! Helyszínen a ‘Normál II.’ belépő 3.000 Ft, VIP 5.500 Ft. - Az online vásárolt jegyedet kérjük nyomtasd ki, vagy okostelefonodon a 'Voucher-t' a helyszínen mutasd be és cserébe a jegyhez való karszalagot megkapod! Ha már rendelkezel karszalaggal, akkor kérünk téged tedd fel valamelyik csuklódra és rögzítsd azt. - A helyszínen vásárolt belépőd mellé is jár feliratozott karszalag! - Az elővételes jegy átruházható más számára, de belépés 13 éven aluliaknak kizárólag nagykorú felügyelete mellett kötelező!

FELLÉPÉS, FOTÓZKODÁS:

A fellépés 21:00-21:30-ig tart, majd utána közös fotózás- és dedikálási lehetőség a Stolen Beat Hivatalos srácokkal. A fotózási lehetőség VIP karszalaggal rendelkezőknek külön sorban, míg az egyéb karszalagokkal rendelkezőknek érkezési sorrendben történik az erre kijelölt ponton! VIP karszalaggal soronkívüli fotózkodás és dedikálás a térképünkön kijelölt helyen, a koncert után - érkezési sorrendben. Kérünk mindenkit, hogy a ‘STAFF’ utasításait tartsátok be! A közös fotózásnál kérjük ne töltsetek el sok időt (bármennyire is szeretnétek és a fellépők is), hiszen az idő szűkössége ezt nem engedi meg! Biztosítsunk fotózási, dedikálási lehetőségeket a többiek számára is!

További fontos tudnivalók

A jégre nem kötelező rámenni, hiszen 4 lelátóról is megtudod nézni, illetve hallgatni kedvenceidet, továbbá “barátkozhatsz” a Jégdisco Szeged páratlan hangulatával! A jégre KIZÁRÓLAG JÉGKORCSOLYÁVAL lehet rálépni! Ha nincs jégkorid, akkor a helyszínen a kölcsönzőben van lehetőséged bérelni (600 Ft / alkalom). A gyorsabb kiszolgálás érdekében, kérjük készítsd elő diák-, vagy személyiigazolványodat, amivel kölcsönözni tudsz! A jégpálya területén fokozottan figyeljünk egymás testi épségére! A szegedi Jégdisco-ba belépő látogatók a jegy megvásárlásával és a szolgáltatások igénybevételével elfogadják a Jégpálya házirendjét, biztonsági rendszabályait, és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor a pályafelügyelők a terület elhagyására kötelezhetik őket.

 1. A Jégdisco-t mindenki a saját felelősségére látogathatja. A pályán sapka és kesztyű viselése kötelező! A jégpályát csak és kizárólag korcsolya használatával lehet igénybe venni, cipővel a jégen tartózkodni TILOS! Az épületben található lépcsőt korcsolyával mindenki csak saját felelősségére használhatja.
 2. A pálya üzemeltetője és rendezői mindent megtesznek a Jégdisco biztonságos működtetése érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása (pl.: fogózás), vagy az egyéni balesetek miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal!
 3. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.
 4. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a pályafelügyelőket! A biztonságos és felhőtlen szórakozás közben mindig érdemes odafigyelni egymás testi épségére, ezért nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy az önhibákból származó esetleges balesetekért felelősséget nem tudunk vállalni! Ha bekövetkezett a baj, akkor keressétek bizalommal a bejáratnál levő elsősegélynyújtóhelyet (orvost), vagy szervezőket, akik segítenek majd neked / nektek. Kérünk benneteket, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra.
 5. Vészhelyzet esetén kérjük, kövessék a rendezők utasítását és “kijárat” feliratokat!
 6. A Jégdisco meghirdetett rendezvények esetleges időpont változtatásának jogát, az ebből eredőkárokért semmilyen felelősséget nem vállal. Rendezvény elmaradása esetén a jegyek kizárólag ajegypénztárban és a tárgynapon válthatók vissza. A jegy árán kívül a látogató nem léphet felsemmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel a rendezőkkel szemben. Egyéb esetben jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza.
 7. A Jégdisco rendezői fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes helyszíni tájékoztatást követően a pályát, vagy annak egy részét, zártkörű rendezvény miatt a közönség előtt lezárja, ezzel kapcsolatosan további reklamációt nem fogadunk el és a jegyet nem váltjuk vissza.
 8. Az Jégdisco nyitva tartása és jegyárai a jegypénztáraknál kihelyezett táblán és a www.jegdiscoszeged.hu oldalon olvashatók. A belépőjegy a jégpálya használatára jogosít, a korcsolya kölcsönzés költségtérítésesek.
 9. A Jégdisco Szeged rendezvényeit 13 éven aluliak kizárólag nagykorú felügyelete mellett látogathatják!
 10. A jegy megvásárlásával egyidejűleg elfogadod, hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül,amely a rendezvényt lebonyolító partisorozat hivatalos Facebook oldalán és saját weboldalán megjelenik. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, vagy a rendezvény szervezőkkel szemben.
 11. Dohányozni a szegedi Műjégpálya területén csak az arra kijelölt helyeken lehet. A büfében a 18 év alatti látogatókat alkoholos itallal nem szolgálják ki! A büfében megvásárolt termékeket lehetőleg az épület területén kérjük elfogyasztani. A jégpálya területére étellel, itallal belépni TILOS és BALESETVESZÉLYES!
 12. Az Műjégpálya területén tilos szemetelni, illetve a pályát és berendezésit megrongálni. A pályaterületén mindennemű szándékos rongálás büntető feljelentéssel és anyagi felelősségre vonással jár.
 13. A jégpályáról az ittas- vagy kábítószer befolyása alatt álló látogatókat még érvényes jegybirtokában is haladéktalanul távozásra szólítjuk fel és ebben az esetben a rendezőség a jegy árát nem téríti vissza!
 14. A Műjégpálya területére tilos behozni bármilyen italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.
 15. A talált tárgyakat kérjük haladéktalanul a pályafelügyelőknek átadni, akik azokat ellenőrzés után a kasszában adják le. Az őrizetlenül hagyott csomagokért, táskákért, továbbá a ruhatárban elhelyezett értéktárgyakért (ékszer, készpénz, mobiltelefon...stb.) felelősséget nem vállalunk! Csak az eredeti ruhatári jegy jogosít a ruhák kiadására, telefonon bemutatott jegy nem.
 16. A Jégdisco Szeged, szezonálisan minden pénteken nyitva tart 19:30 órától 22:00 óráig.
 17. A diák kedvezményekhez hozd el magaddal érvényes diákigazolványodat, amivel egyben életkorodat is tudod igazolni.
 18. A sérlült-, vagy elveszett karszalagot nem tudjuk elfogadni!

  Mindenkinek élményekben gazdag jégkorizást és jó szórakozást kíván a Jégdisco Szeged csapata! 

Nyitvatartás (Jégdisco):

Telefon: +36 70 284 1841
E-mail: hello@jegdiscoszeged.hu
2019. október 4-től, 2020. március 27-ig.
Minden péntek este 19:30 - 22:30 óráig.
Kapunyitás: 19:30 óra. Jégidő: 20:00-22:00 óra.

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya